JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
test
0
Openen met:
Vers brood met basilicumboter
Dadelcups met Parmaham & knoflook
Zalmcrositni met kruidenmayonaise en zwarte sesam
Burgers met huisgemaakte salsa en rucola op brioche broodje
Van de BBQ:
Procureur aan het stuk met donkere marinade
Kippendij met sate en uitjes
Piri piri ribs
Limousin rund aan het stuk
Zalm met citroengras, knoflook en rum
Garnituur:
Gepofte aardappelen met kruidenyoghurt
Mailskolven
Geroosterde groentes
Salade met witlof, tomaatjes mozarella en basilicumdressing
Rode-coleslaw met cranberries en walnoten
Dessert:
Sticky toffeecake, butterscotch, sinaasappelroom en aardbeien
Kookworkshop BBQ
U heeft nog geen producten toegevoegd aan de vergelijking.