Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Kookworkshop Chocolade

Kookworkshop Chocolade

Bonbons, truffels of pralines - Workshop Chocolade 

Om uw vingers bij af te likken. En lang niet alleen interessant voor de vrouwen...
Samen maakt u heerlijke truffels, bonbons, pralines. Tijdens de Workshop Chocolade maken wordt u natuurlijk alles haarfijn uitgelegd of voorgedaan en leert u een hoop bij. Als u van bonbons houdt, inspiratie nodig heeft of wilt bijleren dan is deze chocolade workshop een aanrader! 

Workshop bonbons maken voor groepen
Een chocolade workshop is het leukst wanneer u met vrienden of collega’s bent. De grote van een groep voor een chocolade workshop geen probleem, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is. Een chocolade workshop is bijzonder leuk om cadeau te geven of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest. U en uw gasten nemen de gemaakte bonbons en de recepten uiteraard lekker mee naar huis!   

De workshop bonbons maken op locatie

Onze chocolade workshop kunnen we voor u plaats laten vinden door heel Nederland. Op iedere locatie, voor een grote of kleine groep verzorgen wij uw chocolade workshop. 

Voor uw chocolade workshop hoeft u uiteraard niet speciaal naar één van onze locaties af te reizen. Uw chocolade workshop verzorgen wij ook volledig op locatie. U kunt uiteraard uw eigen keuken beschikbaar stellen, maar met onze makkelijke op te bouwen mobiele keukens verzorgen we ook in de buitenlucht of op uw bedrijf de chocolade workshop. Bij Kookers.nl kookevenementen is alles mogelijk!
 

Workshop bonbons maken in één van onze kookstudio's
 

Uiteraard komen wij graag bij u op locatie, echter kunt u ook terecht in één van onze kookstudio's. Deze zijn altijd op locaties gevestigd die gemakkelijk voor iedereen te bereiken zijn. Wanneer uw gewenste plaats er niet tussen staat komen wij graag gewoon naar u toe.

1 Product(en)

Grid  List 

1 Product(en)

Grid  List 

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2020 Kookevenementen.nl