Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Keukenspeciaalzaken

Kookdag = koopdag!

Ziet u een kookdemonstratie in een keukenzaak of kookwinkel? Grote kans dat Kookers.nl achter de organisatie daarvan zit. Wij zijn er trots op dat wij het meerendeel aan keukezen tot onze clientele mogen rekenen. 

Meedenken=meeverkopen! Meedenken betekent letterlijk ’participeren in een denkproces’. Voor ons is de vertaling simpeler: luisteren, adviseren en samen tot meer verkochte keukens komen. Voor uw bedrijf of promotie-actie is het belangrijk dat uw producten en diensten op de juiste manier, met enthousiasme en kennis worden gepresenteerd.

Met onze kookdemonstratie hebben wij al méér dan váák aangetoond dat de omzet van bijvoorbeeld een koopzondag in een keukenshowroom aanzienlijk hoger kookdag=koopdag!

Eveneens kunt u als keukenspeciaalzaak Privédiners inzetten waarbij de chef apparatuur uitlegt bij oplevering van een nieuwe keuken. Vaak is dat nét dat stukje extra aandacht doorslaggevend voor de aankoop van een uitgebreidere keuken. 

Zoekt u bijvoorbeeld een chef)kok die veel kennis heeft van diverse Combi-stoom ovens koken? 

Of heeft u juist een inspiratie-avond in de vestiging? Of een grote kookworkshop?

De mogelijkheden zijn eindeloos, graag gaan wij met u in gesprek!

 

There are no products matching the selection.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2020 Kookevenementen.nl