Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Nijmegen - Kookstudio - Kookworkshop

Nijmegen - Kookstudio - Kookworkshop

De Kookers Kookevenementen.nl Kookstudio in Nijmegen - voor een gezellige kookworkshop in hartje Nijmegen!
Scroll naar beneden voor een overzicht van alle mogelijkheden

Kookers Kookevenementen.nl heeft in Nijmegen als enige aanbieder een kookstudio mídden in het centrum, aan de Marienburgsestraat. 
Kiest u toch liever voor onze Kooklocatie in omgeving Amsterdam ? Klik dan hier: kooklocatie omgeving Amsterdam


Ideale locatie voor uw Kookworkshop Nijmegen

De Kookstudio aan de Marienburgsestraat is dé ideale locatie voor uw Kookworkshop Nijmegen. De locatie zit in hartje centrum Nijmegen. En is geschikt voor groepen die een Kookworkshop of cursus willen volgen vanaf 10 tot 45 gasten. Al vanaf 41,34 p.p. bieden we groepen van meer dan 10 personen kookworkshops aan. 

In onze Kookstudio in Nijmegen bieden we eigenlijk alles aan op culinair gebied: van kookworkshop tot kookcursus tot live-cooking feest. Alles is mogelijk!
U bepaalt wat er gebeurt en op welke manier.

Enkele voordelen van onze kookstudio:

·         De kooklocatie is in het centrum van Nijmegen dichtbij Bioscoop Lux, De Waalbrug en het Casino. 

·         Gezellig en informeel ingericht voor intieme Kookworkshops

·         Al vanaf 41,34 p.p. heeft u een Kookworkshop Nijmegen op maat 


Tijdens de Kookworkshop Nijmegen begeleiden de Chefs het gezelschap in het voorbereiden en bereiden van alle gerechten. Tijdens de Kookworkshop Nijmegen komt u alles te weten over bereiding, oorsprong van gerechten, producten en technieken. En u leert in de Kookworkshop Nijmegen werken met verschillende kookapparatuur.

Kijk snel naar de mogelijkheden 

Eveneens passen we de opzet van de Kookworkshop Nijmegen aan op de inhoud van bijvoorbeeld een speech,  een voorafgaande training of spreker.


Gezelligheid kent geen tijd..

Al vanaf 10 personen kunt u met uw gezelschap in onze kookstudio terecht voor de Kookworkshop Nijmegen. U selecteert een activiteit of chef en wij zorgen voor de invulling. Een gezellige glaasje goede wijn, een informele sfeer, kortom een perfecte ambiance voor een gezellige middag of avond. Uiteraard is samen koken, samen dineren. Samen serveren we de gerechten en geniet u van een heerlijke maaltijd. 

Bekijk hier onder de mogelijkheden en kies een drankarrangement op maat. 

6 Product(en)

Grid  List 

6 Product(en)

Grid  List 

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2017 Kookevenementen.nl