Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Italiaans

Italiaans

Italiaans privé diner

Een Italiaans privé diner op locatie is een leuke en gezellig manier om met uw gezelschap te gaan dineren. De Italiaanse keuken kenmerkt zich door de enorme variatie die je erin kan vinden, elk gebied in Italië heeft zijn eigen specialiteiten en lokale lekkernijen. De Italianen hechten net zoals wij veel waarde aan verse (seizoens) ingrediënten, laat uw gasten verassen door de specialiteiten van onze koks.

Uw eigen privé chef

Onze professionele chefs staan voor uw klaar en denken graag met u mee om u en uw gasten een onvergetelijke maaltijd te bezorgen, tijdens het serveren van onze gerechten geven onze chefs uitleg over de herkomst en bereiding van de verschillende ingrediënten. U en uw gasten zijn ook meer dan welkom in de keuken om een kijkje te nemen in de werkwijze van onze chef, uiteraard als u nog wat wil bijleren dan geven onze chefs u graag een paar handige tips mee.

Geniet van de Italiaanse keuken

Van oorsprong bestaat een Italiaans dinér uit vier gangen: antipasti, primi piatti, secundi piatti en dolci. Hierbij is de antipasti een koud voorafje, de primo piatto is het voorgerecht, de secundi piatti is het hoofdgerecht en de dolci het nagerecht. Net zoals wij zelf zijn de Italianen dol op zoete lekkernijen naar de maaltijd, ofwel toetjes, fruit of ijs. U kunt bij ons kiezen uit een drietal Italiaanse dinérs, deze hebben een soortgelijke opbouw waar wij onze eigen smaakvolle draai aan hebben gegeven. De drie Italiaanse menu’s die wij voor u kunnen serveren zijn: Vegetarisch, Alfa en Maserati. Heeft u bepaalde wensen of aanvullingen die u graag terugziet in het menu, laat het ons weten. Wij denken graag met de wensen van u en uw gasten mee.

Privé dinér op locatie naar keuze

Het privé diner is een graag geziene gast op zowel bedrijfsfeestjes, buurtfeestjes maar natuurlijk ook een gezellige avond met de vrienden kan compleet worden gemaakt met een Italiaans privé diner. Wij kunnen het diner op diverse locaties verzorgen, dit kan bij uw thuis, op het bedrijf of op een aantal geselecteerde locaties. Onze chefs kunnen uitstekend uit de voeten in vrijwel elke keuken, indien nodig kunnen wij zelf ook onze mobiele keukenmaterialen meenemen. Naast de chef leveren wij ook de borden, bestek, servetten en glaswerk.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om u en uw gasten een culinair hoogtepunt te geven tijdens uw feest.

3 Product(en)

Grid  List 

3 Product(en)

Grid  List 

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2020 Kookevenementen.nl