Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Diners

Diners

Privé Diner - alle aandacht voor u...

Exclusief en informeel dineren met uw eigen gezelschap, in de beslotenheid van bijvoorbeeld uw eigen huis, oftewel homecooking. Een privé diner kan Kookers Kookevenementen.nl op diverse locaties verzorgen: bij u thuis, op uw bedrijf of op een aantal geselecteerde locaties.

Prive diner met een topkok

Kookers Kookevenementen.nl werkt uitsluitend met koks die zich op meerdere facetten bewezen hebben. Iedere kok beschikt over een uitgebreid repetoire aan favorieten en creatieve gerechten. Daar verrassen wij u graag mee. Op deze manier wordt uw privé diner een culinair hoogtepunt!

De menu’s van een privé diner zijn opgebouwd rond vier seizoenen, lente, zomer, herfst en winter. Het liefste koken we met ingrediënten van het seizoen, zo heeft u altijd de beste en verste ingrediënten.

Kijk lekker mee, uw wens staat voorop

Wij geven een toelichting op de ingrediënten tijdens het serveren. Uw gasten zijn altijd méér dan welkom mee te koken of te kijken in de keuken. Aan tafel proeven u en uw gasten letterlijk en figuurlijk de sfeer van de keuken. Dit creëert een persoonlijke en informele sfeer die uw avond een extra tintje geeft.

Vooraf bespreekt u met de kok het menu, hierin kunt u al uw wensen kenbaar maken. Aanpassingen of uitzonderingen zijn geen probleem. Alles kan en alles mag. U hoeft nergens naar om te kijken. Naast uw eigen privé kok leveren wij ook borden, bestek, servetten en glaswerk. Natuurlijk gaat het vuile servies met ons mee terug of wordt ter plaatse door onze kookassisstenten afgewassen. We werken in vrijwel elke keuken. Indien nodig nemen we zelf onze mobiele keukenmaterialen mee.

Neemt u contact met ons op voor meer over een privé diner ofeen menuvoorstel. Of laat u verassen met onze carte blanche, een garantie voor culinair spektakel! 

Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier onder de videos.

 

 

 

Items 1 to 36 of 64 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Items 1 to 36 of 64 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

© 2020 Kookevenementen.nl