Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Kookworkshop op locatie

Kookworkshop op locatie

Kookworkshop - samen koken en dineren

Scroll naar beneden voor een overzicht van alle kookworkshops!

Met een Kookworkshop op locatie bereik je meer. Onze ervaring is dat een Kookworkshop op locatie zorgt voor verbinding tussen relaties, klanten en familieleden. In een informele sfeer leer je samen -nog beter- koken. En daarna: aan tafel!

Bekijk hoe dat er uit ziet:

 

Kookworkshop op elke locatie!
Een Kookworkshop kan plaatsvinden op elke locatie: bij u thuis, in de buitenlucht én in uw bedrijf. Denk aan een bedrijfstraining of een kookworkshop als teambuilding. Alles is mogelijk. Ons team kan elke locatie omtoveren tot de perfecte plek voor uw Kookworkshop op locatie. U kunt uiteraard ook gebruik maken van onze  kookworkshop locaties voor uw Kookworkshop. 


Werkwijze Kookworkshop op locatie

Een Kookworkshop op locatie staat voor koken en dineren met verse en regionale ingrediënten, in een informele sfeer. U komt binnen en ontvangt een welkomstdrankje met een amuse. Vervolgens gaan jullie samen met een of meerdere Chefs aan de slag. Tijdens de Kookworkshop leert u hoe u een exclusief diner bereidt. Niet door simpelweg receptuur te volgen, maar door écht gevoel te krijgen voor koken. Nadat alle gerechten zijn bereid is het tijd om aan tafel te gaan.
U kunt uiteraard helpen met het opmaken en serveren van de gerechten. Dit kunt u ook door ons laten doen, terwijl u geniet van een goed glas wijn.

Bekijk in onderstaande de prijzen en Kookworkshops op locatie
Of neem voor een voorstel op maat direct contact op

Kookevenementen.nl beschikt over een aantal eigen en aangesloten kooklocaties waar u gratis terecht kunt.

Kiest u voor een hotel of vergaderlocatie, dan krijgt u 50 % korting op de locatiehuur.

 

18 Product(en)

Grid  List 

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2020 Kookevenementen.nl