Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Kookworkshop BBQ

Kookworkshop BBQ

BBQ workshop op locatie - aan de slag als BBQ master!

Altijd al willen weten hoe je een zalm op de BBQ bereid. Of wat nou de beste gaar techniek voor vlees en groenten is? Leer welke technieken en vaardigheden ervoor nodig om een echte BBQ master te zijn. Interessant voor uw vrijgezellenfeest, personeelsworkshop, tuinfeest of zelfs winter BBQ.

Leren BBQ-en met een biertje in de hand

Tijdens deze op maat gemaakte workshop leert u wat het is om een echte ‘BBQ master’ te zijn. Onze professionals helpen u verder door onze kennis met u te delen. U werkt met een Green Egg, offset smoker of Zuid Afrikaanse braai. Nodig uw familie, vrienden en of uw collega’s uit! Samen leren en genieten met een verkoelend biertje of een mooi glas wijn.

BBQ -en op elke locatie

De workshops worden verzorgd op een locatie naar keuze, daarnaast bieden wij zelf kookstudio’s aan die speciaal voor workshops zijn ingericht. Denk aan een Green Egg BBQ, een offset smoker of een echte Zuid Afrikaanse braai. We hebben zelfs een mobiele ‘Braaiweer’ in de vorm van een brandweerwagen foodtruckDe foodtruck rijden we overal zo naartoe en kan op elke plek neergezet worden.

BBQ workshop voor vele mensen

Bent u met een grote groep mensen? Geen probleem! Met de juiste materialen en het juiste aantal koks verdeeld over de deelnemers, zorgen we er voor dat elke deelnemer mee kan doen aan de workhop.

Kies zelf uw BBQ workshop

Om het u wat makkelijker te maken, hebben we in onderstaande een aantal kookworkshops voor u samengesteld. Variërend van grillen boven een vuur of vis roken in een smoker. Deze zijn zo afgesteld dat de gerechten perfect op elkaar aan sluiten, samen met een breed assortiment alcoholische en non-alcoholische dranken. 

Kijk gerust naar ons aanbod. Bij vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen of bellen: 088-56 653 77.

Om een nog beter idee te krijgen, bekijk je hier onze BBQ video

3 Product(en)

Grid  List 

3 Product(en)

Grid  List 

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2020 Kookevenementen.nl