Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Tapas-bar

Tapas staan voor gezelligheid en vertier en passen perfect bij een gezellige avond met uw familie, personeel of vrienden. Tijdens de live cooking wordt met verse ingrediënten de lekkerste tapas bereid om uw gezelschap te laten kennis maken met deze, van oorsprong Spaanse, lekkernijen. Als u een liefhebber bent van tapas en u inspiratie nodig heeft voor uw eigen tapas of u wilt uw vrienden eindelijk een keer overtuigen hoe lekker tapas zijn, dan is dit zeker wat voor u.

Wat zijn tapas

Tapas is het meervoud van het woord tapa en is de aanduiding voor een Spaans klein gerechtje dat van oorsprong vlak voor de hoofdmaaltijd gegeten wordt. Taps kunnen zowel koud als warm worden geserveerd en worden veelal opgediend met wijn, sherry of bier. Naast een aperitiefje worden tapas nu ook veelal geconsumeerd als complete avondmaaltijd.

Tapas op locatie

Bij Kookevenementen.nl kunnen wij dankzij jarenlange ervaring in de culinaire branche elk feestje of evenement tot een culinair hoogtepunt brengen. Live cooking met tapas is actie, zichtbaar en interactie en kan op elk mogelijke locatie worden gehouden. Wij zorgen voor enthousiaste chefs, het materiaal en natuurlijk niet te vergeten de tapas. Zo weet u zeker dat uw evenement de aperitiefjes en de show krijgt waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Onze chef vertelt u over de oorsprong en bereiding van de verschillende verse ingrediënten.

Een greep uit het tapasbuffet dat wij u kunnen bieden en waar wij al jaren goede reacties op krijgen:

  • Dadelcups met Jamon Serrano & knoflook
  • Zalmcrostini met mierikswortel, sesam en wakame
  • Pinchos met paddenstoelen en manchego
  • Garnalen met citroengras en cognac

Bent u benieuwd wat wij voor uw feest of evenement kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee over de invulling.

1 Product(en)

Grid  List 

1 Product(en)

Grid  List 

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2020 Kookevenementen.nl