Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Certicifering - veiligheid en geen verspilling!

Tevredenheid is terugkomen en groei

Kookers Kookevenementen.nl (Kookevenementen B.V.) verzorgd kleine privédiners tot grote live-cooking evenementen. Ons kantoor vindt u op de kookevenementen locatie Weesp en we hebben een vaste kookevenementen locatie in Nijmegen.  We beschikken daarnaast over een groot aantal vaste kooklocaties. Anno 2017 zijn we uitgegroeid tot een in Nederland en België opererende cateraar. Dit doen wij in samenwering met 300 geassocieerde chefs.  
Kookers Kookevenementen.nl is een substantiële speler op het gebied van verzorging van kookdemonstraties voor retail bedrijven. We zijn er trots op een merendeel aan keukenzaken van Nederland, Kenwood en AHOLD tot ons clientèle te rekenen. 

Kookevenementen.nl foodbook: direct zoek en boek systeem

Kookevenementen.nl is het nieuwste kindje van onze organisatie. Een geavanceerd 'zoek- en boek' webshop waarin live-cooking diners en kookworkshops als product zijn ondergebracht. De gast kan het eigen event per persoon samenstellen en berekenen. Hiermee gaan we in het segment 10 tot 100 gasten de komende jaren de toon aangeven.   
Wij zijn niet gehinderd door beperkingen van ruimte en tijd. Door de unieke combinatie van enthousiast culinair personeel, beschikbaar materiaal en methodes. 

HACCP

Als enige live-cooking cateraar en organisatiebureau zijn wij HACCP gecertificeerd. HACCP certificering vormt een helder raamwerk voor de borging, beheersing en continue verbetering van voedselveiligheid. Het HACCP certificaat levert het bewijs dat een organisatie de risico’s op het gebied van voedselveiligheid kent en beheerst.

ONCE - Nederlandse vereniging van erkende partycateraars

Als ONCE lid onderschrijven wij de kernwaarden van de Branchevereniging Partycateraars. Zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen.
ONCE aangesloten cateraars gebruiken producten die met respect voor de drie pijlers van MVO, people, planet en profit, zijn geproduceerd.
Leden van ONCE gaan voor een duurzame en open samenwerking met hun partners en leveranciers. 

ONCE-leden garanderen een veilig voedselproduct door het continu voldoen aan de NVWA-eisen aan voedselveiligheid; elk lid onderwerpt zich aan een regime van externe auditing op dit gebied.

ONCE-leden zijn ondernemers en managers die volcontinu ijveren voor maximale kwaliteit qua concept, product, dienstverlening en aftersales.

Met dit doel voor ogen, houden zij de productiviteit, continuïteit en betrokkenheid van medewerkers op hoog niveau. ONCE-leden hebben een crew van eigen medewerkers, welke zij werven, trainen, scholen en engageren om hun eigen producten en dienstverlening continu te waarborgen en te verbeteren.

Alle geleverde foodproducten komen bij voorkeur uit de eigen keuken van ONCE-leden, welke door eigen keukenbrigades met goede warenkennis en bereidingstechnische vaardigheden middels eigen receptuur en signatuur bereid worden. 

Love food hate waste!

Voedselverspilling is een groot probleem voor bedrijven die opereren in de horeca- en cateringbranche. Alle medewerkers van Kookevenementen.nl zijn getraind om ten aller tijde voedselverspilling tegen te gaan. Wij hebben een zero-waste beleid en geven dit vorm door gedegen calculaties, no-show management en HACCP retourslag. 

Door het gebruik van dagverse ingrediënten kan het eens gebeuren dat een product niet voorradig is, of niet de juiste kwaliteit heeft. Uiteraard verzorgen wij dan een passend alternatief. Voor zover mogelijk kunnen wij de gerechten aanpassen aan uw dieet of overtuiging. Onze gerechten bevatten allergenen. Indien u bepaalde ingrediënten niet verdraagt, geef dit aan onze medewerkers aan. Wij verzorgen voor u passende gerechten.

© 2020 Kookevenementen.nl