Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Kinderkookworkshop

Kinderkookworkshop

 

Om op te smikkelen...

 

Wat is er mooier om met lekkere dingen bezig te zijn, tussendoor lekker te snoepen en als ultiem feest alles op te smikkelen?
Doe eens iets totaal anders tijdens een kinderfeestje. Geef een kinderkookworkshop!

Voor een kinderkookworkshop komen onze koks graag op locatie, maar u kunt gebruik maken van één van onze vele locaties. Een kinderkookworkshop van Kookers kookevenementen.nl is leuke speelse manier om te leren koken.

Werkwijze

U kiest uit 5 onderstaande thema’s. De kinderen mogen uiteraard verkleed komen. Wij zorgen voor koksmutsen en schorten, zodat ze als echte koks aan de slag kunnen. Onze kinderkookworkshop laat de kinderen op een informatieve wijze kennis maken met koken en leren gezond en veilig koken. Kinderkookworkshop, leuk en je leert ook nog wat! Een kinderkookworkshop is niet alleen leuk en origineel, het is ook nog eens leerzaam. De kinderen krijgen tijdens de kinderkookworkshop een echte rondleiding door de keuken. De kinderen maken voorzichtig kennis (uiteraard afhankelijk van de leeftijd) met de keukeninstrumenten. We brengen de kinderen tafelmanieren bij, dus eten en koken zoals het hoort!

Alles is mogelijk!

Onze kinderkookworkshop kan op elke gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. Of het nu in de buitenlucht is, in uw eigen keuken of op één van onze locaties in het land, overal verzorgen wij uw kinderkookworkshop. U hoeft niets voor te bereiden of te regelen. We laten alles weer netjes achter.
En wilt u bijvoorbeeld liever bonbons maken of juist pannenkoeken, het kan allemaal.

Het is tenslotte jullie feestje!

Een paar voorwaarden...

-Mag uw kind iets niet eten of u wilt iets toevoegen aan de gekozen thema. Kan dat uiteraard in overleg.
-Minimaal 12 kinderen, een kinderkookworkshop duurt 2,5 tot 3 uur
-Kosten per deelname vindt u hieronder(Excl. 6% BTW). Reiskosten bedragen 35 cent per km vanaf Utrecht.
-Een kinderkookworkshop kan verzorgd worden op Woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag. Overige dagen in overleg.

5 Product(en)

Grid  List 

5 Product(en)

Grid  List 

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2020 Kookevenementen.nl