Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Locaties

Locaties

Koken op locatie – kookplezier in een bijzondere omgeving
Scroll naar beneden voor een overzicht van alle kooklocaties!

Bij u thuis of in uw bedrijf, vergaderlocatie of congres. We koken graag op locatie. Het koken op locatie maken we tot een unieke gebeurtenis. U kunt zelf mee koken. Of onder het genot van een glas wijn kijken hoe onze koks koken op uw locatie. Koken op locatie staat voor een gezellige interactie tussen u en uw gasten, in een bijzondere omgeving.  

Bepaal zelf de inhoud van koken op locatie
U en uw gasten koken, indien gewenst, lekker actief mee met onze koks. Bij koken op locatie via Kookers Kookevenementen.nl bepaalt u zelf wat we koken. 
Bent u een liefhebber van de Spaanse keuken? Of wilt u ingrediënten van het seizoen? Wanneer wij koken op locatie bepaalt u wat er gebeurt. Koken op locatie wordt volledig afgestemd op de wensen van u en uw gasten.

U bepaalt de locatie
Is het uw wens om op een ongewone plek te koken. Aan de waterkant of midden in een bos? Geen probleem! Onze mobiele keukens staan in een handomdraai en kunnen bijna overal worden opgebouwd. Indien u niet over een evenementlocatie beschikt, verzorgen wij op verschillende locaties kookworkshops, maar ook recepties, productpresentaties, vergaderarrangementen en privé diners. Kookers kookevenementen.nl is vaste partner op onderstaande unieke locaties. Koken op locatie kan (bijna) overal waar u maar kan bedenken. Maar u kan sowieso komen koken op locatie Rotterdam, Koken op locatie Heumen (bij Nijmegen), Koken op locatie Zoeterwoude, Koken op locatie Wijchen, Koken op locatie Weesp (bij Amsterdam), Koken op locatie Valkenswaard, Koken op locatie Nijmegen, Koken op locatie Hoofddorp, Koken op locatieDeventer, Koken op locatie Barendrecht en Koken op locatie Almere. Kookers kookevenementen.nl is ‘preferred supplier’ op nog veel meer locaties. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden bij u in de buurt! 

Koken op locatie voor iedereen!

Wij zijn van mening dat geen kookevenement onmogelijk is, kookfeest voor iedereen en elk budget! U kunt daarom kiezen uit meer en wat minder uitgebreide menu’s. 
Vegetarisch, dieetwensen of andere voorkeuren? Of wilt u toch graag een kok aan huis? Laat het ons weten!

Nieuwsgierig naar koken op locatie voor uw event? Klik hier om direct prijzen en mogelijkenheden op maat aan te vragen

Wij kunnen elke locatie ombouwen tot kookstudio:

Een hotel

Een kasteel 

Een discotheek 

Een kerk 

Of zelfs een middelbare school 

Bekijk hier het aanbod van Kooklocaties: 

25 Product(en)

Grid  List 

25 Product(en)

Grid  List 

Kookevenementen.nl Kookfeest voor iedereen!

 

 

© 2020 Kookevenementen.nl