Diners
Privé Diner - alle aandacht voor u...
Exclusief en informeel dineren met uw eigen gezelschap, in de beslotenheid van bijvoorbeeld uw eigen huis, oftewel homecooking. Een privé diner kan Kookers Kookevenementen.nl op diverse locaties verzorgen: bij u thuis, op uw bedrijf of op een aantal geselecteerde locaties.
Prive diner met een topkok
Kookers Kookevenementen.nl werkt uitsluitend met koks die zich op meerdere facetten bewezen hebben. Iedere kok beschikt over een uitgebreid repetoire aan favorieten en creatieve gerechten. Daar verrassen wij u graag mee. Op deze manier wordt uw privé diner een culinair hoogtepunt!
De menu’s van een privé diner zijn opgebouwd rond vier seizoenen, lente, zomer, herfst en winter. Het liefste koken we met ingrediënten van het seizoen, zo heeft u altijd de beste en verste ingrediënten.
Kijk lekker mee, uw wens staat voorop
Wij geven een toelichting op de ingrediënten tijdens het serveren. Uw gasten zijn altijd méér dan welkom mee te koken of te kijken in de keuken. Aan tafel proeven u en uw gasten letterlijk en figuurlijk de sfeer van de keuken. Dit creëert een persoonlijke en informele sfeer die uw avond een extra tintje geeft.
Vooraf bespreekt u met de kok het menu, hierin kunt u al uw wensen kenbaar maken. Aanpassingen of uitzonderingen zijn geen probleem. Alles kan en alles mag. U hoeft nergens naar om te kijken. Naast uw eigen privé kok leveren wij ook borden, bestek, servetten en glaswerk. Natuurlijk gaat het vuile servies met ons mee terug of wordt ter plaatse door onze kookassisstenten afgewassen. We werken in vrijwel elke keuken. Indien nodig nemen we zelf onze mobiele keukenmaterialen mee.
Neemt u contact met ons op voor meer over een privé diner ofeen menuvoorstel. Of laat u verassen met onze carte blanche, een garantie voor culinair spektakel!
Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier onder de videos.
-
Menu Afrikaanse Braai
Openen met:
Soutdoppies met vulsel van Salm of Dadels
Braaibroodjes met cheddar
Boternootsoep
Van de braai:
Steak/Rib met donkere glazen
Sosaties met kokos
Bierkip en chakalaka
Stokvis (Heilbot) met knoffel & Droë wijn
Boerewors met marinade
Bijgerechten:
Aartappelpakkies op die kole
Sampioene gevul met kaas & knoffel
Papsak (groente in foil)
Garnituur:
Aartappelpakkies op die kole
Spicy aubergine salade
Dessert:
Malvapudding met rooibos-caramel
Amarula-creme&banaanboot
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 47,65 Incl. BTW: € 50,51 -
Menu Herfst Briesje (basis)
1 amuse, 3 gangen
Openen met:
amuse van het huis
Vers brood met basilicumboter
Diner:
Soep van pastinaken met sherry en peterselieschuim
Chateaubriand met geroosterde herfstgroenten en portjus
Dessert:
Meer informatie
Perentaartje met huisgemaakt notenspijs, creme fraiche en granberries
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 44,30 Incl. BTW: € 46,96 -
Menu Winter Sneeuwbal (Basis)
1 amuse, 3 gangen
Openen met:amuse van het huis
Vers brood met basilicumboterDiner:
Soep van pastinaken met peterselieschuim
Limousin rund aan het stuk met knolselderijpuree, knolgroentes en portjus
Dessert:
Sticky toffeecake met huisgemaakt steranijs-caramelijs
Meer informatie
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 44,30 Incl. BTW: € 46,96 -
Menu Voorjaar Krokus (basis)
1 amuse, 3 gangen
Openen met:
Amuse van het huis
Vers brood met basilicumboter
Diner:
Asperges met zalm en saus van citroenmelisse
Bavet van de BBQ met zoete aardappel, zomergroentes en bourbonjus
Dessert:
Filodeegtorentje van aardbeien met hangop en muntsiroop
Meer informatie
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 44,30 Incl. BTW: € 46,96 -
Menu Zomer Madeliefje (basis)
1 amuse, 3 gangen
Openen met:
Amuse van het huis
Vers brood met basilicumboter
Diner:
Salade van eendenborst met dragondressing, anijspaddenstoelen en geroosterde appeltjes
Limousinrund aan het stuk met puree van zoete aardappel zomerse ratatouille en rose-peper-jus
Dessert:
Filodeegtorentje met creme fraiche met Pesches de Vignes, aardbeien en muntsiroop
Meer informatie
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 44,30 Incl. BTW: € 46,96 -
Menu Amalia (Basis)
LET OP: dit is een buffetmenu U kunt alleen reserveren vanaf 40 personen.
Hieronder de gerechten voor menu Amalia:
Brood en huisgemaakte kruidenboter
Meer informatie
Gehakballen in paprikasaus
Hoenderstoof met bockbier
Geroosterde groentes van het seizoen
Gebakken aardappelen
Salade met witlof, seizoengroentes, kaas
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 18,90 Incl. BTW: € 20,03 -
Menu Champs-Élysées (Basis)
LET OP: dit is een buffetmenu. U kunt alleen reserveren vanaf 40 personen
Hieronder volgt het menu Champs-Élysées:
Brood en kruidenboter
Meer informatie
Coq ou vin
Procureur met cognacjus
Seizoensgroentes
Gebakken aardappelen
Salade met brie en noten
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 18,90 Incl. BTW: € 20,03 -
Aziatisch menu (nieuw!)
Tijdens het koken starten we met:
Meer informatie
Gambas met citroengras
Diverse bereidingen van Sushi en sashimi
Samosas en spring rolls
***
Nasi Koeinig met verse Babi Ketjap en zoetzure salade
***
Klappermelkdessert
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 48,70 Incl. BTW: € 51,62