Meer informatie
Traiteur en cateraar in het zuiden des lands sinds 2010 werkzaam voor Kookers Kookevenementen. Met een passie voor verre keukens, ontstaan door mijn reizen door die landen. Als ik de geuren van de Indiase, Indonesische of Marokkaanse keuken ruik dan krijg ik meteen zin om te koken.
Maar ook bijv. de Belgische, Franse, Italiaanse en Griekse keuken is mij niet vreemd. En met mijn vegetarische specialiteiten mist ook de fervente vleesliefhebber zijn/haar vlees niet.
Boek een privédiner en u heeft u uw eigen privérestaurant terwijl uw keuken er naderhand uit ziet alsof er niets gebeurd is.
Met een kookworkshop op locatie heeft u een actieve supergezellige middag, afgesloten door lekker eten.
En met een buffet of walking diner geeft u uw gasten de culinaire ondersteuning voor een onvergetelijk feest!
Omdat ik rekening houd met uw wensen en eventuele diëten, maak ik menu’s op maat. Vegetarisch, halal, glutenvrij, lactosevrij; wees welkom!