Leer beter koken met verse ingrediënten!
De hoofrol in deze kookworkshop is aan groentes, paddenstoelen, fruit, kruiden, specerijen en noten.
Verse producten met bijzondere aandacht aan maillard reacties
Met de nadruk knapperigheid, carmeliseren en frituren. En extra aandacht aan specerijen, harde en zachte kruiden.
Bewerkte suikers en dierlijke eiwitten worden vermeden of verminderd.
U leert om gezonde vetten en olies en natriumarm zout te gebruiken.
Onderstaande prijs is een indicatie en gebaseerd op 20 personen.
Openen met
Brood met hummus en pistou paddenstoeltoast met truffel en pecorino
Verse frieten met hummus, chilli en griekse yoghurt met knoflook mosterd en peterselie
Geflambeerde padronpepers
*****
Diner
Keuze uit:
Geroosterde groenten met burrata, zongedroogde tomaat, basilicum en paprikacoulis
Of
Pastarol met spinazie, tijm, ricotta en échte tomatensaus
*****
Soep van gepofte paprika met sherry en peterselieschuim
*****
Sate met Oesterzwammen, tahoe en haloumi op zwarte rijst met salade van seizoens ingrediënten met dragon-limoendressing
Of
Risotto met truffeljus, paddenstoelen en rucola
*****
Dessert
Italiaanse vlagdessert met munt, limoncino en vers fruit
*****
Chocoladeflikken met noten en bessen
Extra's
Wilt u echt uitpakken? Dan maken we verse dranken. Denk aan Mojito, Limoncello en Daquiries (prijs op aanvraag)
Eet smakelijk!