Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

More Views

John

Quick Overview

Pure producten, daar hou ik van. Omdat ik zelf ook zo ben!


Uw kok heet John van Veenendaal. Ik ben 61 jaar oud en woon in Doetinchem. Ik ben sportief, commercieel, bourgondisch, en hou van gezelligheid en mijn familie! Ik ben eerlijk en loyaal. Als Chef ben ik zeer creatief met smaken. Ik vind het belangrijk dat er naast hard werken, ook gelachen wordt.


Lange tijd heb ik gewerkt in de sales en communicatie in met name de horeca. Daarna vond ik het tijd om mij te richten op pure producten. Zonder E-nummers, met pure en verse ingrediënten. Denk aan: brood en Spaanse Delicatessen. Koken deed ik in het begin alleen voor mijn kennissenkring. Van Kookers Kookevenementen.nl kreeg ik opeens een aanvraag. En sindsdien ben ik verkocht.


Een perfecte dag qua eten ziet er voor mij zo uit: 
ontbijten met gebakken eieren en krokant uitgebakken bacon. American pancakes met Ahornsiroop en flenjes van Fries Suikerbrood met kaneelsuiker en Amaretto melk. We vliegen vervolgens naar Spanje om onder de Honing Amandelbomen de geur van Amandelen en Honing op te snuiven. We drinken sterke en eten ‘Turron de Miel’ Dat is honing waar je met hamer en beitel stukjes vanaf moet slaan! Daarna zijn we in midden Italië in een klein dorp. En lunchen we met een glas wijn: ‘Spaghetti a la Tartuffo’ Ontroerend lekker in al zijn eenvoud! Dan naar huis. Want we moeten op tijd zijn voor de BBQ-workshop. Niet met speklappen en hamlappen, maar grote stukken vlees, vis in een zoutkorst en stevige groentes. Als dessert: gekarameliseerde peer met vanille-ijs. Biertje, wijntje en leuke verhalen. Wat een dag!


Wilt ook zo’n mooie dag, maar dan op uw locatie? 
Zet mij dan in voor uw kookdemo, beurs, event of kookworkshops. Bij u thuis of op uw werkvloer. 


Heeft u interesse in een zeer sociale Chef die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van chocolade, BBQ en tapas?
Laat maar komen, die opdracht!


Profielinformatie mogelijk gemaakt door Culimatch.com


 


 


 


 

Only 0 left
Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Meer informatie

Pure producten, daar hou ik van. Omdat ik zelf ook zo ben!

Schrijf als eerste een beoordeling

Schrijf uw eigen review

Uw beoordelingen voor: John

Hoe beoordeelt u deze persoon? *

Persoon
 
Kwaliteit van het eten
 
© 2020 Kookevenementen.nl