Meer informatie
Amuses: kies 2
Warm geserveerde grillworst met amsterdamse uien en mosterd
Brioche broodje met burgers met chorizokruiden en salsa
Dadelcups met coppa di parma en cremé fraiche
Paddenstoeltoast met pecorino
Garnalen met cajun kruiden
Geitenkaas met abrikozen, honing en sesam
Gerookte zalmcrostini met wakame zwarte sesam
Altijd wordt vers brood met alioli verzorgd
Soepen:
Gepofte paprika met creme fraiche en witte port
Pompoensoep met zongedroogde tomaatjes en mascarpone
Pastinakensoep met sherry en peterselieroom (winter)
Soep van asperges, zalm en creme fraiche (voorjaar)
Verse gaspacio (koude zomersoep)
Tomatensoep met gehaktballetjes
Paddenstoelensoep met madeira
Uiensoep met kaascroutons
Entree:
Risotto met paddenstoelen, truffel en parmezaan
Carpaccio met pecorino, rucola en walnootdressing
Salade met gamba's of geitenkaas
Geroosterde groentes met eend of coquilles
Verse pasta met heilbot en saus van citroenmelisse
Asperges met huisgerookte zalm en saus van citroenboter (voorjaar)
Spoom:
Frambozengranité met rosepeper en Prosecco
Mango met basilicum en Cava
Hoofdgerecht:
Limousinrund aan het stuk met puree van zoete aardappel, ratatouille en rosé-jus
BBQ mixed grill met Ossehaas, Railroad chicken, Pulled pork en Piri piri ribs
Tournedos met pepersaus en warme groenten
Zalm met citroensaus en warme groenten
Chateaubriand met padddenstoelen, geroosterde groenten en portjus
Gegrilde haloumi met puree van zoete aardappel, ratatouille en kruidenolie
Speciale extra wensen:
Gebakken krieltjes met cocktailsaus
Huisgemaakte frieten met mayonaise
Spicy wedges met kruidenyoghurt
Geroosterde courgette, wortel en paprika
Salade met seizoensproducten en basilicumdressing
Dessert:
Peche melba met frambozencoulis
IJstoren met kletskoppen en ahornsiroop
Brownie met slagroom en karamel
Cheesecake met slagroom en vers fruit
Tiramisu met karamel en vers fruit
Filodeegtorentje van aardbeien met hangop en muntsiroop (zomer)
Perentaartje met huisgemaakt notenspijs, creme fraiche en citruskaramel
Pepernootbrownie met warme witte chocoladesaus, dessertcreme en winterfruit
Sticky toffeecake, butterscotch-karamel, citrusroom en aardbeien
Chocolade:
Altijd als afsluiter: diverse huisgemaakte chocoladebereidingen waaronder bombe's met amarenakersen