BBQ
BBQ workshop op locatie - aan de slag als BBQ master!
Het bereiden van een mooi stuk vlees of vis op de BBQ. Door te werken met een Green Egg of andere Kamado BBQ, offset smoker of Zuid Afrikaanse braai. Leer welke technieken en vaardigheden ervoor nodig om een echte BBQ master te zijn. Interessant voor uw vrijgezellenfeest, personeelsworkshop, tuinfeest of zelfs winter BBQ.
BBQ -en op elke locatie
De BBQs worden verzorgd op een locatie naar keuze, daarnaast bieden wij zelf kookstudio’s. Denk aan een Green Egg BBQ of andere Kamado BBQ's, een offset smoker of een echte Zuid Afrikaanse braai. We hebben zelfs voor grote groepen een mobiele ‘Braaiweer’ in de vorm van een brandweerwagen foodtruck.
De foodtruck rijden we overal zo naartoe en kan op elke plek neergezet worden.
BBQ's showcooking voor vele mensen
Bent u met een grote groep mensen? Geen probleem! Met de juiste materialen en het juiste aantal Chefs zorgen we er voor dat alles op rolletjes loopt.
Kies zelf uw BBQ
Om het u wat makkelijker te maken, hebben we in onderstaande een aantal barbeques voor u samengesteld. Variërend van grillen boven een vuur of vis roken in een smoker.
Deze zijn zo afgesteld dat de gerechten perfect op elkaar aan sluiten.
Kijk gerust naar ons aanbod. Bij vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen of bellen met de chef: 088-56 653 77.
Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier onder de Kookers Video:
-
Menu Achtertuin (basis)
Openen met:
Vers brood met basilicumboter
Runderburgers met huisgemaakte salsa en rucola op brioche broodje
Van de BBQ:
Procureur aan het stuk met donkere marinade
Kippendij met satésaus en uitjes
Piri piri ribs
Garnituur:
Gepofte aardappelen met kruidenyoghurt
Geroosterde groentes
Salade met witlof, tomaatjes mozarella en basilicumdressing
Dessert:
Sinaasappelmousse met vers fruit en muntsiroop
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 41,34 Incl. BTW: € 43,82 -
Menu Pitmaster (luxe)
Openen met:
Vers brood met basilicumboter
Dadelcups met Parmaham & knoflook
Zalmcrositni met kruidenmayonaise en zwarte sesam
Burgers met huisgemaakte salsa en rucola op brioche broodje
Van de BBQ:
Procureur aan het stuk met donkere marinade
Kippendij met sate en uitjes
Piri piri ribs
Limousin rund aan het stuk
Zalm met citroengras, knoflook en rum
Garnituur:
Gepofte aardappelen met kruidenyoghurt
Mailskolven
Geroosterde groentes
Salade met witlof, tomaatjes mozarella en basilicumdressing
Rode-coleslaw met cranberries en walnoten
Dessert:
Sticky toffeecake, butterscotch, sinaasappelroom en aardbeien
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 49,34 Incl. BTW: € 52,30 -
Menu Afrikaanse Braai
Openen met:
Soutdoppies met vulsel van Salm of Dadels
Braaibroodjes met cheddar
Boternootsoep
Van de braai:
Steak/Rib met donkere glazen
Sosaties met kokos
Bierkip en chakalaka
Stokvis (Heilbot) met knoffel & Droë wijn
Boerewors met marinade
Bijgerechten:
Aartappelpakkies op die kole
Sampioene gevul met kaas & knoffel
Papsak (groente in foil)
Garnituur:
Aartappelpakkies op die kole
Spicy aubergine salade
Dessert:
Malvapudding met rooibos-caramel
Amarula-creme&banaanboot
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 47,65 Incl. BTW: € 50,51