Kookworkshop BBQ
BBQ workshop op locatie - aan de slag als BBQ master!
Altijd al willen weten hoe je een zalm op de BBQ bereid. Of wat nou de beste gaar techniek voor vlees en groenten is? Leer welke technieken en vaardigheden ervoor nodig om een echte BBQ master te zijn. Interessant voor uw vrijgezellenfeest, personeelsworkshop, tuinfeest of zelfs winter BBQ.
Leren BBQ-en met een biertje in de hand
Tijdens deze op maat gemaakte workshop leert u wat het is om een echte ‘BBQ master’ te zijn. Onze professionals helpen u verder door onze kennis met u te delen. U werkt met een Green Egg, offset smoker of Zuid Afrikaanse braai. Nodig uw familie, vrienden en of uw collega’s uit! Samen leren en genieten met een verkoelend biertje of een mooi glas wijn.
BBQ -en op elke locatie
De workshops worden verzorgd op een locatie naar keuze, daarnaast bieden wij zelf kookstudio’s aan die speciaal voor workshops zijn ingericht. Denk aan een Green Egg BBQ, een offset smoker of een echte Zuid Afrikaanse braai. We hebben zelfs een mobiele ‘Braaiweer’ in de vorm van een brandweerwagen foodtruck. De foodtruck rijden we overal zo naartoe en kan op elke plek neergezet worden.
BBQ workshop voor vele mensen
Bent u met een grote groep mensen? Geen probleem! Met de juiste materialen en het juiste aantal koks verdeeld over de deelnemers, zorgen we er voor dat elke deelnemer mee kan doen aan de workhop.
Kies zelf uw BBQ workshop
Om het u wat makkelijker te maken, hebben we in onderstaande een aantal kookworkshops voor u samengesteld. Variërend van grillen boven een vuur of vis roken in een smoker. Deze zijn zo afgesteld dat de gerechten perfect op elkaar aan sluiten, samen met een breed assortiment alcoholische en non-alcoholische dranken.
Kijk gerust naar ons aanbod. Bij vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen of bellen met de chef: 088-56 653 77.
Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier onder de Kookers Video:
-
Menu Achtertuin (basis)
Openen met:
Vers brood met basilicumboter
Runderburgers met huisgemaakte salsa en rucola op brioche broodje
Van de BBQ:
Procureur aan het stuk met donkere marinade
Kippendij met satésaus en uitjes
Piri piri ribs
Garnituur:
Gepofte aardappelen met kruidenyoghurt
Geroosterde groentes
Salade met witlof, tomaatjes mozarella en basilicumdressing
Dessert:
Sinaasappelmousse met vers fruit en muntsiroop
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 41,34 Incl. BTW: € 43,82 -
Menu Pitmaster (luxe)
Openen met:
Vers brood met basilicumboter
Dadelcups met Parmaham & knoflook
Zalmcrositni met kruidenmayonaise en zwarte sesam
Burgers met huisgemaakte salsa en rucola op brioche broodje
Van de BBQ:
Procureur aan het stuk met donkere marinade
Kippendij met sate en uitjes
Piri piri ribs
Limousin rund aan het stuk
Zalm met citroengras, knoflook en rum
Garnituur:
Gepofte aardappelen met kruidenyoghurt
Mailskolven
Geroosterde groentes
Salade met witlof, tomaatjes mozarella en basilicumdressing
Rode-coleslaw met cranberries en walnoten
Dessert:
Sticky toffeecake, butterscotch, sinaasappelroom en aardbeien
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 49,34 Incl. BTW: € 52,30 -
Menu Afrikaanse Braai
Openen met:
Soutdoppies met vulsel van Salm of Dadels
Braaibroodjes met cheddar
Boternootsoep
Van de braai:
Steak/Rib met donkere glazen
Sosaties met kokos
Bierkip en chakalaka
Stokvis (Heilbot) met knoffel & Droë wijn
Boerewors met marinade
Bijgerechten:
Aartappelpakkies op die kole
Sampioene gevul met kaas & knoffel
Papsak (groente in foil)
Garnituur:
Aartappelpakkies op die kole
Spicy aubergine salade
Dessert:
Malvapudding met rooibos-caramel
Amarula-creme&banaanboot
Vragen? Neem vrijblijvend contact op »Excl. BTW: € 47,65 Incl. BTW: € 50,51