Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Het online foodboek van Kookers.nl - Kookfeest voor iedereen! - Neem contact op met de Chef 088-5665377 Youtube Kookevenementen.nl - Bekijk hier alle filmpjes Youtube Kookevenementen.nl - Contact

Mijn evenement:

0 product(en) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

haccp gecertificeerdLove Food Hate waste missieONCE aangesloten
Direct een aanvraag versturen

Diners

Diners

Privé Diner - alle aandacht voor u...

Exclusief en informeel dineren met uw eigen gezelschap, in de beslotenheid van bijvoorbeeld uw eigen huis, oftewel homecooking. Een privé diner kan Kookers Kookevenementen.nl op diverse locaties verzorgen: bij u thuis, op uw bedrijf of op een aantal geselecteerde locaties.

Prive diner met een topkok

Kookers Kookevenementen.nl werkt uitsluitend met koks die zich op meerdere facetten bewezen hebben. Iedere kok beschikt over een uitgebreid repetoire aan favorieten en creatieve gerechten. Daar verrassen wij u graag mee. Op deze manier wordt uw privé diner een culinair hoogtepunt!

De menu’s van een privé diner zijn opgebouwd rond vier seizoenen, lente, zomer, herfst en winter. Het liefste koken we met ingrediënten van het seizoen, zo heeft u altijd de beste en verste ingrediënten.

Kijk lekker mee, uw wens staat voorop

Wij geven een toelichting op de ingrediënten tijdens het serveren. Uw gasten zijn altijd méér dan welkom mee te koken of te kijken in de keuken. Aan tafel proeven u en uw gasten letterlijk en figuurlijk de sfeer van de keuken. Dit creëert een persoonlijke en informele sfeer die uw avond een extra tintje geeft.

Vooraf bespreekt u met de kok het menu, hierin kunt u al uw wensen kenbaar maken. Aanpassingen of uitzonderingen zijn geen probleem. Alles kan en alles mag. U hoeft nergens naar om te kijken. Naast uw eigen privé kok leveren wij ook borden, bestek, servetten en glaswerk. Natuurlijk gaat het vuile servies met ons mee terug of wordt ter plaatse door onze kookassisstenten afgewassen. We werken in vrijwel elke keuken. Indien nodig nemen we zelf onze mobiele keukenmaterialen mee.

Neemt u contact met ons op voor meer over een privé diner ofeen menuvoorstel. Of laat u verassen met onze carte blanche, een garantie voor culinair spektakel! 

Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier onder de videos.

 

 

 

Items 1 to 25 of 33 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

  1. Aziatisch menu (nieuw!)

    Aziatisch menu (nieuw!)

    Tijdens het koken starten we met:

    Gambas met citroengras

    Diverse bereidingen van Sushi en sashimi

    Samosas en spring rolls

    ***

    Nasi Koeinig met verse Babi Ketjap en zoetzure salade

    ***

    Klappermelkdessert

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 48,70 Incl. BTW: € 51,62
  2. Menu Pisa (Basis)

    Menu Pisa (Basis)

    LET OP: dit is een buffetmenu U kunt alleen reserveren vanaf 40 

    Hieronder volgt het menu Pisa:

    Pasta met gehaktballen en echte tomatensaus

    Risotto met paddenstoelen 

    Salade met buffelmozrella

    Seizoensgroentes 

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 18,90 Incl. BTW: € 20,03
  3. Menu Roma (Uitgebreid)

    Menu Roma (Uitgebreid)

    LET OP: dit is een buffetmenu U kunt alleen reserveren vanaf 40 

    Hieronder volgt het menu Roma:

    Soep van gepofte paprika  
    Coppa di parma met dadels en pijnboompitten
    Pasta met gehaktballen en echte tomatensaus
    Risotto met paddenstoelen
    Salade met buffelmozrella
    Seizoensgroentes 

    Dessert: Italiaanse vlag dessert met creme fraiche, munt en rood fruit

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 24,70 Incl. BTW: € 26,18
  4. Menu Herfst Storm (uitgebreid)

    Menu Herfst Storm (uitgebreid)

    2 amuses, 4 gangen en Chocolade bij de koffie

    Openen met:

    2 amuses van het huis

    Vers brood met basilicumboter

    Diner:

    Soep van pastinaken met sherry en peterselieschuim

    Verse pasta met paddenstoelen, pancetta en truffel

    Chateaubriand met geroosterde herfstgroenten en portjus 

    Dessert:

    Perentaartje met huisgemaakt notenspijs, creme fraiche en granberries 


    Bij de koffie:

    Bombe’s met Amarenakersen en Mascarpone

     

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 51,12 Incl. BTW: € 54,19
  5. Menu Herfst Briesje (basis)

    Menu Herfst Briesje (basis)

    1 amuse, 3 gangen

    Openen met:

    amuse van het huis

    Vers brood met basilicumboter

    Diner:

    Soep van pastinaken met sherry en peterselieschuim

    Chateaubriand met geroosterde herfstgroenten en portjus 

    Dessert:

    Perentaartje met huisgemaakt notenspijs, creme fraiche en granberries  

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 43,30 Incl. BTW: € 45,90
  6. Menu Winter Sneeuwbal (Basis)

    Menu Winter Sneeuwbal (Basis)

    1 amuse, 3 gangen 

    Openen met:

    amuse van het huis 

    Vers brood met basilicumboter

    Diner: 

    Soep van pastinaken met peterselieschuim 

    Limousin rund aan het stuk met knolselderijpuree, knolgroentes en portjus 

    Dessert: 

    Sticky toffeecake met huisgemaakt steranijs-caramelijs 

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 43,30 Incl. BTW: € 45,90
  7. Menu Winter Sneeuwpop (uitgebreid)

    Menu Winter Sneeuwpop (uitgebreid)

    2 Amuses, 4 gangen en chocolade bij de koffie  

    Openen met:

    2 amuses van het huis 

    Vers brood met basilicumboter

    Diner: 

    Verse pasta met Heilbot, rucola saus van citroen 

    Soep van pastinaken met peterselieschuim 

    Limousin Rund aan het stuk met knolselderijpuree, knolgroentes en portjus 

    Dessert: 

    Sticky toffeecake met huisgemaakt steranijs-caramelijs 

    Bij de koffie:

    Chocoladefeest met likor 43 en walnoten

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 51,12 Incl. BTW: € 54,19
  8. Menu Voorjaar Krokus (basis)

    Menu Voorjaar Krokus (basis)

    1 amuse, 3 gangen

    Openen met:

    Amuse van het huis 

    Vers brood met basilicumboter 

    Diner:

    Asperges met zalm en saus van citroenmelisse 

    Bavet van de BBQ met zoete aardappel, zomergroentes en bourbonjus 

    Dessert:

    Filodeegtorentje van aardbeien met hangop en muntsiroop

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 43,30 Incl. BTW: € 45,90
  9. Menu Voorjaar Tulp (uitgebreid)

    Menu Voorjaar Tulp (uitgebreid)

    2 amuses, 4 gangen en chocolade bij de koffie 

    Openen met:

    2 Amuses van het huis 

    Vers brood met basilicumboter 

    Diner:

    Asperges met zalm en saus van citroenmelisse 

    Soupe ou pistou met kwartel en jonge groenten 

    Bavette van de BBQ met zoete aardappel, zomergroentes en bourbonjus 

    Dessert:

    Filodeegtorentje van aardbeien met hangop en muntsiroop

    Bij de koffie:

    Bombe's met amarenakersen 

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 51,12 Incl. BTW: € 54,19
  10. Menu Zomer Madeliefje (basis)

    Menu Zomer Madeliefje (basis)

    1 amuse, 3 gangen 

    Openen met:

    Amuse van het huis 

    Vers brood met basilicumboter 

    Diner:

    Salade van eendenborst met dragondressing, anijspaddenstoelen en geroosterde appeltjes 

    Limousinrund aan het stuk met puree van zoete aardappel zomerse ratatouille en rose-peper-jus   

    Dessert: 

    Filodeegtorentje met creme fraiche met Pesches de Vignes, aardbeien en muntsiroop 

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 43,30 Incl. BTW: € 45,90
  11. Menu Zomer Zonnebloem (uitgebreid)

    Menu Zomer Zonnebloem (uitgebreid)

    2 amuses, 4 gangen en chocolade bij de koffie


    Openen met:

    2 amuses van het huis

    Vers brood met basilicumboter 


    Diner:

    Salade van eendeborst met dragodressing, anijspaddenstoelen en geroosterde appeltjes 

    Spoom van frambozengranité met cava en roze peper 

    Limousinrund aan het stuk met puree van zoete aardappel zomerse ratatouille en rose-jus   


    Dessert: 

    Filodeegtorentje met creme fraiche met Pesches de Vignes, aardbeien en muntsiroop 



    Bij de koffie:

    Bombe’s van amarenkersen

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 51,12 Incl. BTW: € 54,19
  12. Menu Alfa (basis)

    Menu Alfa (basis)

    1 Amuse, 4 gangen inclusief Dessert 


    Openen met:

    Vers brood met basilicumboter

    Amuse van het huis 

    Diner:

    Soep van gepofte paprika met tomaat en basilicum  

    Truffelrisotto met paddenstoelen, rucola en parmezaan

    Salitimbocca met en auberine-napolitana taartje en Marsala-jus  

    Dessert:

    Italiaanse-vlag-dessert met munt, limoncino en rood fruit 

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 47,31 Incl. BTW: € 50,15
  13. Menu Maserati (luxe)

    Menu Maserati (luxe)

    2 Amuses, 5 gangen en chocolade bij de koffie

    Openen met:

    Vers brood met basliciumboter

    2 Amuses van het huis 

    Diner:

    Soep van gepofte paprika met basilicum 

    Pasta met heilbot en citroensaus en rucola 

    Truffelrisotto met paddenstoelen 

    Salitimbocca met en auberine-napolitana taartje 

    Dessert:

    Italiaanse-vlag-dessert met limoncino, munt en rood fruit 

    Bij de koffie:

    Bombe's met amarenakersen 

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 52,45 Incl. BTW: € 55,60
  14. Menu Valencia (basis)

    Menu Valencia (basis)

    4 tapas, grote Paella en dessert

     

    Openen met:

    Twister-brood met allioli


    Tapas:

    Gamba's met cherry knoflook en citroen

    Dadelcups met Jamon Serrano en knoflook

    Pinchos met paddenstoelen en manchego

    Zalmtostada's 


    Hoofdgerecht:


    Paella Valenciana, met kip, merquez worstjes, kreeftjes en mosselen


    Dessert: 

    Sinaasappelcreme met munt en aardbeien

     

     

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 40,34 Incl. BTW: € 42,76
  15. Menu Madrid (luxe)

    Menu Madrid (luxe)

    6 tapas, grote Paella, dessert en chocolad bij de koffie

     

    Openen met:

    Twister-brood met allioli

    Tapas:

    Dadelcups met Jamon Serrano en knoflook

    Albondigas en tomatensaus met Sherry

    Zalmtostada's 

    Gamba's met sherry en citroen

    Pinchos met paddenstoelen en manchego

    Meloenpepertjes met roomkaas en Jamon Serrano

    Hoofdgerecht:

    Paella Valenciana, met kip, merquez worstjes, kreeftjes, scampi's en mosselen

    Salade met geroosterde groentes

    Dessert:

    Sinaasappelcreme met munt en aardbeien


    Bij de koffie:

    Walnootflikken, nougat en aardbeien

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 48,34 Incl. BTW: € 51,24
  16. Menu Champs-Élysées (Basis)

    Menu Champs-Élysées (Basis)

    LET OP: dit is een buffetmenu. U kunt alleen reserveren vanaf 40 personen

    Hieronder volgt het menu Champs-Élysées:  

    Brood en kruidenboter

    Coq ou vin

    Procureur met cognacjus 

    Seizoensgroentes 

    Gebakken aardappelen 

    Salade met brie en noten 

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 18,90 Incl. BTW: € 20,03
  17. Menu Amalia (Basis)

    Menu Amalia (Basis)

    LET OP: dit is een buffetmenu U kunt alleen reserveren vanaf 40 personen.

    Hieronder de gerechten voor menu Amalia:

    Brood en huisgemaakte kruidenboter 

    Gehakballen in paprikasaus

    Hoenderstoof met bockbier 

    Geroosterde groentes van het seizoen

    Gebakken aardappelen

    Salade met witlof, seizoengroentes, kaas

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 18,90 Incl. BTW: € 20,03
  18. Menu Zomer Madeliefje (basis)

    Menu Zomer Madeliefje (basis)

    1 amuse, 3 gangen 

    Openen met:

    Amuse van het huis 

    Vers brood met basilicumboter 

    Diner:

    Salade van eendenborst met dragondressing, anijspaddenstoelen en geroosterde appeltjes 

    Limousinrund aan het stuk met puree van zoete aardappel zomerse ratatouille en rose-peper-jus   

    Dessert: 

    Filodeegtorentje met creme fraiche met Pesches de Vignes, aardbeien en muntsiroop 

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 44,30 Incl. BTW: € 46,96
  19. Menu Voorjaar Tulp (uitgebreid)

    Menu Voorjaar Tulp (uitgebreid)

    2 amuses, 4 gangen en chocolade bij de koffie 

    Openen met:

    2 Amuses van het huis 

    Vers brood met basilicumboter 

    Diner:

    Asperges met zalm en saus van citroenmelisse 

    Soupe ou pistou met kwartel en jonge groenten 

    Bavette van de BBQ met zoete aardappel, zomergroentes en bourbonjus 

    Dessert:

    Filodeegtorentje van aardbeien met hangop en muntsiroop

    Bij de koffie:

    Bombe's met amarenakersen 

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 52,12 Incl. BTW: € 55,25
  20. Menu Zomer Zonnebloem (uitgebreid)

    Menu Zomer Zonnebloem (uitgebreid)

    2 amuses, 4 gangen en chocolade bij de koffie


    Openen met:

    2 amuse van het huis

    Vers brood met basilicumboter 


    Diner:

    Salade van eendeborst met dragodressing, anijspaddenstoelen en geroosterde appeltjes 

    Spoom van frambozengranité met cava en roze peper 

    Limousinrund aan het stuk met puree van zoete aardappel zomerse ratatouille en rose-jus   


    Dessert: 

    Filodeegtorentje met creme fraiche met Pesches de Vignes, aardbeien en muntsiroop 



    Bij de koffie:

    Bombe’s van amarenkersen

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 52,12 Incl. BTW: € 55,25
  21. Menu Winter Sneeuwpop (uitgebreid)

    Menu Winter Sneeuwpop (uitgebreid)

    2 Amuses, 4 gangen en chocolade bij de koffie  

    Openen met:

    2 amuses van het huis 

    Vers brood met basilicumboter

    Diner: 

    Verse pasta met Heilbot, rucola saus van citroen 

    Soep van pastinaken met peterselieschuim 

    Limousin Rund aan het stuk met knolselderijpuree, knolgroentes en portjus 

    Dessert: 

    Sticky toffeecake met huisgemaakt steranijs-caramelijs 

    Bij de koffie:

    Chocoladefeest met likor 43 en walnoten

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 52,12 Incl. BTW: € 55,25
  22. Menu Achtertuin (basis)

    Menu Achtertuin (basis)

    Openen met:

    Vers brood met basilicumboter

    Runderburgers met huisgemaakte salsa en rucola op brioche broodje

    Van de BBQ: 

    Procureur aan het stuk met donkere marinade

    Kippendij met satésaus en uitjes 

    Piri piri ribs 

    Garnituur:

    Gepofte aardappelen met kruidenyoghurt 

    Geroosterde groentes

    Salade met witlof, tomaatjes mozarella en basilicumdressing

    Dessert:

    Sinaasappelmousse met vers fruit en muntsiroop

     

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 41,34 Incl. BTW: € 43,82
  23. Menu Pitmaster (luxe)

    Menu Pitmaster (luxe)

    Openen met: 

    Vers brood met basilicumboter

    Dadelcups met Parmaham & knoflook

    Zalmcrositni met kruidenmayonaise en zwarte sesam

    Burgers met huisgemaakte salsa en rucola op brioche broodje

    Van de BBQ:

    Procureur aan het stuk met donkere marinade

    Kippendij met sate en uitjes 

    Piri piri ribs

    Limousin rund aan het stuk

    Zalm met citroengras, knoflook en rum

    Garnituur:

    Gepofte aardappelen met kruidenyoghurt

    Mailskolven

    Geroosterde groentes

    Salade met witlof, tomaatjes mozarella en basilicumdressing

    Rode-coleslaw met cranberries en walnoten  

    Dessert:

    Sticky toffeecake, butterscotch, sinaasappelroom en aardbeien

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 49,34 Incl. BTW: € 52,30
  24. Menu Afrikaanse Braai

    Menu Afrikaanse Braai

    Openen met: 

    Soutdoppies met vulsel van Salm of Dadels

    Braaibroodjes met cheddar

    Boternootsoep

    Van de braai:

    Steak/Rib met donkere glazen 

    Sosaties met kokos

    Bierkip en chakalaka

    Stokvis (Heilbot) met knoffel & Droë wijn

    Boerewors met marinade

    Bijgerechten:

    Aartappelpakkies op die kole

    Sampioene gevul met kaas & knoffel

    Papsak (groente in foil)

    Garnituur:

    Aartappelpakkies op die kole

    Spicy aubergine salade  

    Dessert:

    Malvapudding met rooibos-caramel

    Amarula-creme&banaanboot   

     

     

     

     

     

     

     

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 47,65 Incl. BTW: € 50,51
  25. Menu Herfst Briesje (basis)

    Menu Herfst Briesje (basis)

    1 amuse, 3 gangen

    Openen met:

    amuse van het huis

    Vers brood met basilicumboter

    Diner:

    Soep van pastinaken met sherry en peterselieschuim

    Chateaubriand met geroosterde herfstgroenten en portjus 

    Dessert:

    Perentaartje met huisgemaakt notenspijs, creme fraiche en granberries  

    Meer informatie
    Vragen? Neem vrijblijvend contact op »
    Excl. BTW: € 44,30 Incl. BTW: € 46,96

Items 1 to 25 of 33 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

© 2017 Kookevenementen.nl